Sunday, February 15, 2009

'Ngeteh'

Yang seronoknya di Malaysia ni, anytime boleh ngeteh di mana-mana warong... A day after bonda's birthday (15/2/2009), sekali lagi kami ngeteh di luar sbb malam tadi 'encik' (panggilan utk ayahanda mummy) tak nak join sbb dah kenyang.. So, kali ni makan2 lagi di pekan Parit Raja... Sasaran : yang ringan2 jer sbb lunch tadi dah makan berat, bonda masakkan ayam masak pecel... hmmm yummy yummy....

sejak balik ni, memang kemaruk makan... baru seminggu balik, berat badan naik dekat dekat 5kg rasanya.. muka pun dah tembam... huhuhu... tapi yg peliknya, kawan2 kat opis semua kata mummyiris dah kurus... huiiiiiish tak menengokkan tang muka dan tang yg tengah2 tu, melonjak2 naik secara tiba2!!!...

1 comment: