Thursday, February 10, 2011

An Evening with Dr. Farah
gambar gambar ni dah diupload di FB...
dimuat turun di sini untuk tatapan Kak Nas...

Kak Nas, hari Isnin (7 Feb) yang lalu, tiba tiba jer dapat panggilan dari Kak Farah.. Rupa-rupanya Kak Farah ada kerja di Batu Pahat.

Menjawab persoalan kak Siti tentang kaitan di antara UPM, MQA, UTHM dan Bahar adalah seperti berikut hehehe...

Kak Farah ni antara panel penilai MQA untuk KKTM (Kolek Kemahiran Tinggi Mara), yang terletak bersebelahan UTHM. KKTM pula telah melantik UTHM untuk menyediakan modul. KUTeCH pula adalah anak syarikat UTHM dan menjadi orang tengah di antara UTHM dan KKTM.

Kak Siti faham tak? hehehe...

So, kami buat plan untuk surprise'kan Awin dan Bahar... Kalau setakat Laily dan Mus yang bertandang ke rumah Bahar tu, derang dah tak heran sebab kitorang selalu redah jer gi rumah Bahar.. Tapi, kedatangan malam itu bersama Farah, memang memeranjatkan Awin.. heheehe.. berjaya jugaklah rancangan kami hehehe...

8 Februari 2011 : tamat sahaja waktu pejabat hari itu, kami terus jemput kak Farah di KKTM dan bawa ke rumah Bahar/Awin... Setelah borak-borak dan makan-makan, kami hantar Kak Farah ke hotel Katerina..

Tak puas rasanya berborak dgn Kak Farah... Kalau tak mengenangkan anak-anak di rumah, dan mengenangkan esok pagi nak bangun awal buat kuih, serta mengenangkan nak kene kerja esoknya, pasti sampai larut malam kami bersembang.. Lagipun, hari itu Bahar kurang sihat.. Demam panas yang agak teruk.. Kuat sangat bekerja agaknya tu...
kak farah, next time kalau ada turun ke Johor lagi, singgah rumah kami pula yer!!!

1 comment:

  1. Laily..

    Pasai apa tak boleh komen nih???

    sevendrops

    ReplyDelete