Wednesday, June 24, 2009

Konvo ATEH



Seperti yang dijanjikan, hari nie entri khas untuk PAKTEH...


ATEH (adikku yang no.6) atau nama penuhnya MOHD. FAIRUS telah menghadiri Majlis Konvokesyen di UiTM Shah Alam pada 3 Jun 2009 yang lalu...


Actually, kitorang dah selalu sangat menghadiri majlis konvokesyen di UiTM Shah Alam.. Apa taknya, adik aku yg no.3 (Nomi) graduate UiTM. Adik Mus yg no. 4 (Korie) pun graduate UiTM. Tapi kami smpt pegi masa dia konvo Diploma jer.. Masa Degree kami kat UK... Pastu adik aku (Ateh) grad Diploma (tahun 2006) then Degree lak tahun nie (2009)... pastu tak lama lagi adik Mus lak yg no.5 (kursus Law)... Ternyata UiTM banyak melahirkan graduan yang bermutu macam adik2 kami nie... Banyaklah air tangan UiTM dalam family kami nie... Bangga kami bangga!!...


Ni gambar2 sekitar Majlis Konvokesyen untuk tatapan Pakteh... Enjoy viewing... Boleh share ngan kawan2 kalau derang nak k!...









(to be continued.... nak gi meeting SUTERA jap k!)

5 comments:

  1. Thnx ngah..hehe =)

    ReplyDelete
  2. hehehe pakteh... nanti byk lagi gambar akan menyusul... YM dah tak pernah on sejak balik... nnti tak jadik keje hahahahaa...

    ReplyDelete
  3. byknyer dia dah update..lately ni mmg tak bukak blog...

    ReplyDelete
  4. ye kakcahaya... haghi haghi teman update blog tau... kalau idak, tompo idup teman nie... hehehe...

    ReplyDelete