Tuesday, July 21, 2009

Harry Potter & The Half Blood Prince

yahoooooooooo akhirnya sampai jua gambar ini! thanks for my dearest sister in law, Korie for sending me all those pics!... been waiting for those picas without patient you know!!! hehehe...

Actually, last Sunday me and family plus my sister in law, Ima, Korie and our future brother in law :p (Ayie) have been to Jaya Jusco Tebrau City for watching Harry Potter & The Half Blood Prince movie!...

Seronok sangat2 tak tau nak kata camner... Dah 10 tahun tak nengok wayang gara2 hubby mmg bukan kaki wayang, dapat jugak akhirnya... Ntah camner mood hubby sgt baiklah plak this time hahahaha... Maybe sebab cerita Harry Potter adalah salah satu favourite movie cik abgku agaknya...

Actually, last Friday, I did rang Korie asking her about my plan... Aku dah agak, tiket mesti laris mcm goreng pisang panas.. I've been trying to book ticket secara online tapi the regulations is kena book 2 days early.. SO, I asked Korie to buy the ticket from the counter... Seperti yg dijangka, barisan utk membeli tiket memang panjang berjela... plan asal nak tgk hari Sabtu terpaksa diubah ke hari Ahad sebab tiket SOLD OUT!!!... kalau midnight show memang available, tapi aku sian lak kat anak2 karang tido lak kat dalam panggung tu, rugi la plak..

Tiket utk dewasa berharga RM 13, manakala kanak2 half price...


Post istimewa dr penyokong Kelab England yg sgt teruja utk menonton Harry Potter movie..


smpt 'nap' sekejap sementara tunggu penyokong2 lain bersiap...


England team in front of TGV Tebrau City


Mus-Laily-Liyana-Ahmad-Korie & Ima (picas taken by bro Ayie)


Muka yg sangat berkobar2 tak sabar nak tunggu pintu dibuka...


si anggun Ima dan si jelita Korie...

2 comments:

  1. Korie @ Ginny Potter @.@July 21, 2009 at 4:57 PM

    haha tu dia... orang pertama datang 'mengomen' ^^
    thanks a lot ek akak sebab blanje popcorn and vanila coke... ahaks!
    seronok citer dia, tp bg sesiapa yg tak tgk dari mula akan rasa boring skit la...
    nnt kita plan tgk citer lain plak, yg besh2 punyer okay =)

    ReplyDelete
  2. tahniah! tahniah! jadik pengomen pertama!!... esok akak masuk gambr part 2 lak... thanks anto gambo2 ni kat akak... kalau takde camera coriey nie, tak berserilah pengembaraan harry potter kita kali ni kan kan kan!...
    k cow cin cau... nak gi visit adik lina kat spital... adiooooooos...

    ReplyDelete